Beoordelingen van Sushi 8 Heeze

Recente recensies

5.0
Lise van kempen
17 juni 2024

Super bezorging, super lekker, ruim optijd, goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Hoi Lise, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

AvD
12 juni 2024

Hartstikke vriendelijke bezorger, volgens mij was het een van de koks. Eten was heerlijk.

Daphne
11 juni 2024

Bestelling was 30/45 min te laat. Wel wat extra’s gekregen maar wilde het toch vernoemen aangezien we om 3 uur al hadden besteld om zeker te zijn van de tijd

Naomi
10 juni 2024

Sushi was lekker! Extra sushi gekregen :), maar ze kwamen de grote bestelling wel in 2 delen brengen (het was druk). Overal Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

s bos
9 juni 2024

Sushi is heerlijk! Elke keer weer een feest

W
8 juni 2024

Sushi was prima. De edamame boontjes waren heel slecht van kwaliteit.

Stefan Fraikin
8 juni 2024

lekker gegeten!

Jan van Gestel
6 juni 2024

Zeer goede , lekkere en verse sushi En vriendelijk personeel De moeite waard.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Jan! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Peter van Weert
3 juni 2024
Lamers
2 juni 2024
Maurice
1 juni 2024

Prima service, heerlijk gegeten

Dirk van der Velden
29 mei 2024

Super verse sushi en zelfs een lekker hapje extra om mijn verjaardag te vieren!

Eric Van den heuvel
25 mei 2024

Wederom heerlijk👌

Linda
25 mei 2024

Heerlijke sushi!

Eric Van den heuvel
20 mei 2024

Heerlijke sushi, en volgens afspraak ophalen Kortom, gewoon DOEN

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Eric! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Paul
19 mei 2024
Van werde
19 mei 2024

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Voort
16 mei 2024

Zoals altijd weer genoten van de heerlijke, verse sushi! 💜

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Catharina van Loon
12 mei 2024

Top.

Tom van der Pas
11 mei 2024

Heerlijke sushi gehad!

Cees van Arendonk
8 mei 2024

Helemaal top. Lekker en was ook klaar op de afgesproken tijd

Theodorus
6 mei 2024

Levering snel en het was weer geweldig smullen..

Esther
5 mei 2024

Netjes op tijd bezorgd en super vers, lekker en mooi opgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Wat een mooie review Esther! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Sandra
3 mei 2024

Heerlijk gegeten! En goed op tijd geleverd!

Game
1 mei 2024

Het was heerlijk met veel liefde weer bereid tot gauw

Sjan Boomen
29 april 2024
Stefan Fraikin
29 april 2024

Lekkere sushi!

Pauline Vereijken
29 april 2024

Heel vers en goede smaak!

Annie Wijffelaars
27 april 2024

De sushi met krokante kip, was helemaal niet krokant. was zelfs wat slap. Viel deze keer erg tegen.

A van Weelden
25 april 2024

We hebben genoten van de heerlijke sushi’s 👍🏼

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Maa
23 april 2024

Heerlijk zoals altijd een heel snel geleverd

Hanneke
22 april 2024
Dianne
18 april 2024

Heerlijke spring schotel!

jan sobecki
16 april 2024

De maki rollen en de tonijn rol was niet vers. Het was weeïg en de tonijn rook naar makreel ( oud vis lucht). De kip spies was ontzettend droog. De levering was wel super snel!!

Carla
8 april 2024
Bob
7 april 2024

Perfect 👌🏻

van der Linden
7 april 2024

heerlijke sushi

Bruggink
2 april 2024

Top sushi-8 bestelling was al klaar toen we aankwamen .Heerlijke Sushi complimenten aan de chef .

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Bruggink! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Loes
1 april 2024

Al meerdere keren besteld bij Sushi 8 in Heeze. Supervriendelijke service, heerlijke verse sushi en prima levering. Aanrader!

Beek
31 maart 2024
Eric
30 maart 2024

Was weer lekker als vanouds, maar toch een ster minder deze keer; de edame boontjes waren niet gaar en de zalm rook erg sterk.

Arno
27 maart 2024

Super goeie ! En lekkere sushi ! Hadden nou een sushi boot gedaan en alles was super lekker ! En heel mooi gedaan ! We bestellen hier vaak en zullen dat blijven doen !

Reactie van Sushi 8

Hoi Arno, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Koen van Gennip
25 maart 2024
Jeannette
18 maart 2024

Prima in orde

Anne van der Leij
17 maart 2024

Om 17 uur besteld voor 19 uur. Bestelling kwam na 20.15 uur…

Reactie van Sushi 8

Hoi Anne wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Onze excuses voor de vertraging! Zou u een mail naar info@sushi-eight.nl met deze review willen sturen zodat wij het vanuit daar op kunnen pakken en u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Jan van den Hurk
17 maart 2024

Super goed

Han
16 maart 2024

Eten is prima, maar de service is -10 meer dan een uur te laat, na 10 min te laat ff gebeld en krijg je te horen dat ze aan t inpakken zijn en eraan komen, na 25 min nog geen bezorger.. weer gebeld, ze zijn t aan t inpakken kreeg ik te horen... dikke smoesjes.. bezorger gaf aan dat ze veel klachten krijgt over te late bezorging

De Jong
15 maart 2024

Super lekker, vers en verzorgd

Patric Verkuijl
15 maart 2024

Heerlijke Sushi en op aangegeven tijd bezorgd

Colin Berkers
10 maart 2024

Het eten was heel lekker ik vond het wel prijzig. De bestelling duurde echter wel bijna een uur langer dan aangegeven zonder enige mogelijkheid om een update van de bestelling te hebben. Hadden dus geen idee hoe lang het nog ging duren voor wel iets kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia van Moorsel
10 maart 2024

Alles top!!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Saskia! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

NM
10 maart 2024

Veel te lange wachttijd, uur later dan afgesproken. Indien dit gebeurt graag aan de voorkant duidelijk en informatie zodat we weten waar we aan toe zijn

Loninlau
9 maart 2024

Heerlijk eten, maar ruim 1 uur na de afgesproken tijd

Conny
4 maart 2024

Lekkere sushi, netjes verpakt In verhouding aan de dure kant maar kwalitatief goed

Joke Hilhorst
3 maart 2024

Vandaag heb ik voor het eerst besteld en ben daarbij heel goed telefonisch geholpen door een lieve medewerkster! Dus nu weet ik voor de toekomst hoe het moet! Het eten was erg lekker! We hebben nog wat over voor morgen! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Joke! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Linda
3 maart 2024

De sushi was niet vers dit keer. Kwam uit de koelkast

Peter
2 maart 2024

Bezorging zeker een halfuur eerder dan gepland. Kwaliteit van sushi viel deze keer echt tegen. Bijna alleen maar rijst met een heel dun streepje zalm. Bovendien waren er veel die bij aanraking meteen uit elkaar vielen. Wij zijn dit niet van jullie gewend. Waarschijnlijk gaan we de volgende keer eens ergens anders proberen.

Jan van Gestel
2 maart 2024

Goede en verse sushi. Vriendelijke bezorgster.

José
2 maart 2024
Stephanie
28 februari 2024

Super!! Heerlijke sushi! Op tijd bezorgt en zelfs gratis loempias!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Stephanie! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Stefan Fraikin
26 februari 2024

lekkerrr

Pauliennn
25 februari 2024

Gewoon goeie

Mirella
19 februari 2024

Meer dan 45 min vertraging en wat warm moest zijn was dus helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
18 februari 2024
Femke
18 februari 2024

Top sushi! Heerlijk genoten

Maja game
17 februari 2024

Lekker vers zoals altijd

Wim Steenbergen
17 februari 2024

Heerlijk! En erg vriendelijk personeel!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Wim! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Valkenburg
17 februari 2024

Heerlijk gegeten !!!

Emma Zwama
16 februari 2024

Bezorging was erg vriendelijk en binnen de gekozen tijd.

Susan
15 februari 2024
Ruud
15 februari 2024

Was wederom heerlijk!

Jino
15 februari 2024

Ik had eergisteren sushi besteld voor de dag erna zodat ik zeker op tijd was. Sushi kon ik tussen 18.45 en 19.00 ophalen dus ik was er netjes om 18.45. Er werd verteld dat het ongeveer 20 minuten / een half uur ging duren voordat de sushi klaar was. Jammer, maar nog te overzien. Vervolgens heb ik een uur gewacht op de sushi tot 19.45. Ik zag de mensen naar binnen en naar buiten gaan. Tijdens het wachten werd er gebeld naar Sushi 8 door een klant die ook nog eens voorrang ging krijgen terwijl ik daar al ruim een half uur aan het wachten was. Dat vond ik echt niet netjes. Eenmaal thuis was de gyoza al koud aangezien dit veel eerder klaar was dan de sushi. Dus die kon ik ook nog zelf gaan opwarmen. Jammer zeg!

Charlotte
14 februari 2024

Extra dingen gekregen als excuses voor het langere wachten. Sushi werd vers bereid en was heel lekker

Wendy
14 februari 2024

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Wendy! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Koen van Gennip
14 februari 2024
Geert-Jan
14 februari 2024

Het is wel eens beter geweest! Laat de kwaliteit voor de kwantiteit staan.

Bram
11 februari 2024

Bezorging voor de zoveelste keer bijna een uur na de bevestigde tijd. Als je de gevraagde tijd niet kunt halen, bevestig m dan ook niet. Geef gewoon meteen aan dat je 45-60 min later komt.. of zorg dat de optie er niet is op de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
11 februari 2024

De sushi zelf smaakte niet verkeerd, maar het was onmogelijk om hier nog van te genieten. Ik kon de bestelling om 18:15u ophalen. Uiteindelijk was het pas om 19:40 klaar. Dat is echt ongelooflijk. We hebben voor meer dan €100,00 euro besteld, maar geen enkele vorm van excuses. Ik ga hier nooit meer heen, dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt…

Denise
8 februari 2024

Super lekker gegeten! 🥰

Jan van den Heuvel
2 februari 2024

Prima kwaliteit en service

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Jan! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Johan
2 februari 2024

Lekker zoals altijd, handig in handzame bakjes, niet meer in een grote schaal

van der Linden
27 januari 2024

Heerlijke Sushi Top

Marie-Jeanne
24 januari 2024
Bart
23 januari 2024

Ze hebben perfect rekening gehouden met speciale wensen, kwaliteit was super!

Reactie van Sushi 8

Hoi Bart, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Arts
22 januari 2024

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabelle
21 januari 2024

De beste sushi

Dorine
21 januari 2024
P
15 januari 2024

Altijd lekker. Helaas was de warme gedeelte koud, maar was steeds goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JCDH
15 januari 2024

Gisteravond, 14 januari, best genoten van onze sushi maaltijd. Er zijn echter een paar punten van aandacht. Ten eerste, de rijst was niet voldoende doorgekookt, gewoon iets te hard. We vonden de rijst ook weinig smaak hebben. Waarschijnlijk niet genoeg azijn. Ten tweede, de zalm van de salmon nigiri is niet vlak afgesneden, in het midden zeer dun. Alles toch lekker.

Reactie van Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten van de sushi JCDH! Bedankt voor uw feedback en tot de volgende keer bij sushi-eight!

Herman
15 januari 2024

Om 16:30 besteld, met bezorgen tussen 18:15 - 18:30. Om 18:40 gebeld en werd gezegd dat het toen mee zou komen met de rit. Uiteindelijk tegen 19:00 was de bestelling geleverd. Prima als je op een zondag avond moet wachten, maar als je vooraf al aangeeft wat je tijd is, heeft dit niks met de drukte te maken, maar met de prioriteiten van de volgorde van bestellinen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gurie Hoffard
14 januari 2024

Prachtige boot vol sushi! Heerlijk al die verschillende smaken. Mijn kleinzoon van 6 is fan van jullie!!!

Vanessa Ebben
14 januari 2024

Wat langere wachttijd had het gemeld maar daardoor wel lekker verse sushi en goed opgelost door wat lekkers gratis 👍🏻

Van houtum
13 januari 2024

Afspraken nakomen qua tijd, en als er gebeld word dat het later word niet zeggen 20 minuten en dan 1 uur en 20 minuten later komen

Saskia
13 januari 2024

Alleen maar complimenten!!

Cindy
13 januari 2024
Bos
13 januari 2024

Heel lekker!

Judith
7 januari 2024

Zou tussen 17:45-18:00 klaar zijn, was om 18:10 klaar. Een mail met daarin verlate tijd zou een verbeterpunt zijn. Verder heerlijk sushi.

Jennifer
6 januari 2024

Super lekker!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Jennifer! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Stephan
1 januari 2024
Victoria
1 januari 2024