Beoordelingen van Sushi 8 Heeze

Recente recensies van Sushi 8 Heeze

4 sterren na 381 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi. Heerlijk vers en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Makkelijk bestellen en precies zoals afgesproken op tijd klaar

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten en klokslag op het afgesproken tijdstip afgeleverd!! Doe zo voort.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op gevraagde tijd geleverd. Prima presentatie en heerlijk genoten van de sushi's! Voor herhaling vatbaar, top!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

makkelijk en duidelijk online te bestellen. Kwaliteit is vers en goed verzorgd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Heldere communicatie. Gemakkelijk bestellen. Lekker gegeten.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi en op de geplande tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was erg goed. Bezorging erg netjes en op de gewenste tijd.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer vers en heel lekker. Bowl en tonijn

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op een woensdag om 17:10 besteld en ze waren er om 17:45u ipv 18:00u en de bezorger belde van te voren om te vragen of dat goed was. Perfecte aktie! :-). Behalve rol met carpaccio was alles heerlijk! In de carpaccio rol zit een soort ‘plastic kaasje’ oid.. Ik had gehoord dat er klachten waren geweest omtrent late bezorging, maar daar was woensdag dus geen sprake van.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd klaar! Ik ben blij dat de vertraging van de vorige keer een uitzondering was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en lekkere side dish!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd super lekker alleen wederom problemen met de juiste gerechten leveren.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Om te beginnen stond op de site de eight wings op uitverkocht, terwijl ze gewoon voorradig waren. Verder een 4 wat snack mix besteld: loempia's en gyozas waren nog bleek en niet gaar, terwijl de Ebi Fry te veel doorgebakken en droog waren . Heb mijn beklag gedaan. Wordt de volgende keer opgelost. De rijst van de sushi/nigiri was heel erg vast en niet zo als eerdere keren. Had de indruk alsof de nigiri al eerder was bereid. PS. Niet de eerste keer klachten over de mix.: bij bestelling een paar weken geleden waren de warme snack al veel eerder dan op de afspraken tijd gebakken en dus koud. De keukenhulp wilde deze snacks nogmaals in het vet opwarmen maar daarmee ging ik niet akkoord. Ik denk dat een betere instructie op zijn plaats is.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk & op aangegeven bezorgtijd bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al van veel bedrijven sushi gegeten maar nog nooit zo lekker als deze van Sushi 8

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel thuisbezorgd. Aanradertje ;-)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker weer! Helaas half uur te laat. Wel netjes over gebeld.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals we gewend zijn. Bedankt voor het gratis item.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig telefoontje dat bezorging 10 minuten later dan afgesproken tijdstip, kwam. Uiteraard heerlijke sushi, vooral de Red passion roll was fantastich👌

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij geen sauzen geleverd gekregen en ook geen reactie op mijn bericht van gisteravond.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gehad en van zeer goede kwaliteit. Keuze genoeg.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk !!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur te laat bezorgen en dan alleen een; “sorry het was wat druk” kan echt niet. Zelf moeten informeren naar de status en toen vervolgens nóg een uur moeten wachten met kleine kinderen

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam meer als anderhalf uur te laat. Warme gerechten waren bijna koud. Sushi was verder wel goed.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

's Morgens om 9:30 uur mijn bestelling doorgegeven voor afhalen om 19:00 uur. Netjes om 19:00 uur aanwezig, maar de bestelling was nog niet klaar. Ze waren er mee bezig. Het wachten duurde langer en langer en communicatie over wanneer mijn bestelling klaar zou zijn was er niet. Resultaat was dat ik uiteindelijk om 20:15 uur mijn eten pas had. En ik was niet de enige. De hele planning liep ruim een uur achter. Werkelijk een wanprestatie voor een bedrijf met zoveel ervaring... Het eten was overigens wel van goede kwaliteit.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 18.45 bezorgd worden. Om 21.05 belde de bezorger pas aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kneiterhard gewerkt, zag ik met ophalen, duurde wel wat langer, mocht de pret niet drukken, genoten van de sushi, super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat werd de sushi geleverd, zonder bericht. We hebben zelf gebeld en daar werd gezegd dat het erg druk was. Wat ik niet begrijp, is dat sushi koud is en voorbereid kan worden. En ja, het wordt vers bereid, maar je weet van tevoren hoeveel bestellingen je hebt en kunt dus in de ochtend echt beginnen om in de avond de gewenste sushi klaar te hebben. Volgens mij schort er iets aan de organisatorische planning. De jongen aan de deur deed het overigens heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. De bestelling was alleen veel te laat (ruim 2 uur). Eerste keer gebeld, binnen kwartier/ half uur is het er. 3 kwartier later nog niks. Weer gebeld en toen was het bijna klaar. Een uur later hebben we de bestelling gekregen. Als cadeautje hebben we bonen ontvangen die we niet lusten en vind het 2 uur wachten niet goedmaken...

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, helaas veel te laat bezorgd. Ze hadden wel netjes gebeld dat het door zeer grote drukte later zou worden, maar het werd 21.15 ipv 20.00 uur. Bij de deur werd er nogmaals excuses aangeboden en verteld dat we er nog contact over mochten opnemen. Het was vast topdrukte door Valentijnsdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 3 u op mijn bestelling moeten wachten. Smiddags om 15 u al besteld voor 18.30 Om 19.00 maar is gebeld hoe het er voor stond met mijn bestelling helaas geen gehoor... toen een watsapp bericht gestuurd en kreeg terug helaas is het erg druk en we doen ons best om 20.15 nogmaals gebeld en ze zijden dat het nog 15 min ging duren maar helaas om 21.15 werd hij pas bezorgd. Ben erg teleur gesteld vooral omdat ze niet eens eigenlijk hun fout goed hebben gemaakt ofja 6 koude mini loempia’s maak je 3 u wachten op je eten echt niet goed mee.. heel jammer dit 😞

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een uur moeten wachten voordat het klaar was. Daar wilden ze me nogmaals laten betalen. Tevens chaotisch in de zaak en geen coulance of iets voor het wachten. Tevens geen bericht ontvangen dat het later zou worden.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, op valentijnse dag verwachtte we dat druk zal worden, maar hadden we niet verwacht super super super druk zal worden. En duiderlijk was over capaciteit geweest. Maar toen we merkten dat te veel worden, was al te laat, we hadden kunnen eerder onze site afsluiten voor nieuwe bestellingen. Onze excuses. We zullen in de toekomst op een feestdag beter moeten inschatten en geen zelfde fout mogen maken. Groetjes, Sushi 8 team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten niks over te klagen. Maar het eten was bijna een uur te laat. Geen sorry of wat dan ook. Heb dit eerder mee gemaakt en dacht dat het een beginners ding was. Niet dus. Vind dit gewoon rond uit slecht. Site werd lam gelegd en bestellingen konden niet meer. Dus beter op feestdagen niet meer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaken en kwaliteit zijn goed, vandaar de 5 sterren. Maar..... Dat jullie de orders laten oplopen tot ver voorbij jullie capaciteit zodat jullie klanten bijna een uur tot na de afgesproken ophaaltijd moeten wachten is niet acceptabel. Zeker niet in deze tijd. Graag een volgende keer betere planning en/of bemanning. Al is jullie kwaliteit nog zo goed, een tweede keer zo'n slechte planning zal voor mij de laatste zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Alleen zouden we een korting krijgen ivm 5 behaalde punten maar helaas geen korting gekregen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrr! 👍

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn enthousiast over de speciale maar de normale Maki s die hebben naar onze mening te weinig aan de buitenkant bv de calefornia roll heel weinig oranje eitjes aan buitenkant .

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, sushi zelf samengesteld, op tijd geleverd en precies zoals ik besteld had. Het was heerlijk!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een box met heerlijke, smaakvolle gerechten. We gaan zeker vaker bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, grote porties voor een schappelijke prijs! En de bestelling is snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bezorging op tijd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Alleen weinig soja saus.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, bedankt voor uw beoordeling en opmerking. Houdt u van veel sojasaus? Dan kunt u extra bestellen of vragen bij onze jongen of meisje aan de bali. Groetjes, Sushi 8 team

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! En overheerlijke combinaties. Minpuntje: Eerlijk gezegd vind ik de genoemde hoeveelheid personen niet helemaal passen bij het aantal stuks sushi. Wederom net wat weinig ondanks dat ik al voor meer personen bestel dan aangegeven.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, de aangegevende aantal personen is een schating voor de gemiddelde eters. Mocht dat er grote of kleine eters zijn, wijkt dan af! Groetje, Sushi 8 team

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !! En perfecte timing

Reactie van Sushi 8:Beste gast, uw beoordeling wordt gewaardigd, en doen we ook onze best om zo te houden. Groetjes, Sushi 8 team

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,makkelijk bestellen en bezorging netjes op tijd geleverd, perfect

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Sushi 8:Beste gast, bedankt voor uw bestelling. Zie u snel weer. Groetje, Sushi 8 team

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi 8:Beste gast, om onze kwaliteit te garanderen is onze prioriteit. Groetjes, Sushi 8 team

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken een tasje verse sushi. Orginele smaak combinaties alsook de alom bekende klassiekers.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige dame die de sushi bracht. Leuke boodschap op de tas. En de sushi was heel lekker, zelfs nog wat lauwwarm. Wij hebben ervan gesmuld. Bestellen zeker vaker😊

Reactie van Sushi 8:Beste gast, bedankt voor uw vertrouwen. We zie u snel weer. Groetjes, Sushi 8 team

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was kei lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig volgens de afgesproken tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en snelle bezorging

Reactie van Sushi 8:Beste gast, zoals altijd toch?! Buiten de spitsuren wordt zsm gedaan als dat mag! Zeker voor onze trouwe vaste gast! Groetjes, Sushi 8 team

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten 👍🏻

Reactie van Sushi 8:Beste gast, iedere kok ziet graag zijn gast de duim opsteekt! Tot volgende keer. Groetje, Sushi 8 team

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Groetje, Sushi Eight team

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Groetje, Sushi Eight team

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk en zonder vetsin voor mij echt heel fijn dat ik dit kan eten.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, zo is het gedaan. ieders mensen ieders wensen. We zullen de wensen van de mensen vervullen als voor ons haalbaar is. Groetjes, Sushi 8 team

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste bestelling het was heerlijk voor herhaling vatbaar ook de bezorging pefrect

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima!

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Groetje, Sushi Eight team

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, keurig bereid en heerlijk!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van heerlijk verse sushi. Keurig opstond aan huis bezorgd. Kan niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord heerlijk en aanrader voor iedereen! To en ga zo door, en tot een volgende keer.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, We doen altijd onze best. We zullen ook altijd doen! Groetjes, Sushi Eight team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed zoals altijd 😁

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk bestelling in orde en compleet!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten te laat en vrij duur voor de hoeveelheid die je krijgt wel erg goede sushi

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd geleverd en voldaan aan mijn vragen, top🙂

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En keurig op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Als een KOK, een woord HEERLIJK,wat mooi is dat om te horen. Bedankt! Sushi Eight team

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en smaakvol. Levering precies volgens de afgesproken tijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben ervan genoten. En de bezorging: prima.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Groetje, Sushi Eight team

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer een feestje!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vooral de be your own sushi chef dat je zelf rollen kunt samen stellen is echt een aanrader!! Top idee!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tonijn was bevroren. De loempia's konden we uitwringen. Het ligt allemaal al in de toilet en meneer is ziek dankzij uw eten.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, We gebruiken alleen verse producten! Frituur producten kunnen vettig smaken als ze koud worden. Mocht dat niet naar uw smaak? Mogen we contact opnemen met u? Dan kunnen we de oorzaak vinden en een oplossing vinden! Onze excuses Sushi Eight team

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Bedankt voor uw bestelling, tot snel weer! Groetjes, Sushi Eight team

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, vond het we zielig dat een meisje in de kou moest fietsen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi’s waren heerlijk! Maar helaas weer te weinig sojasaus. 1 klein flesje voor 40 sushi’s is veels te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! En op afgesproken tijd klaar

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Zo hoor het, toch? Bedank voor u beoordeling. Groetjes, Sushi Eight team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, netjes op tijd bezorgd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi 8:Best gast, Waren onze gerechten niet naar uw smaak? Mogen we contact opnemen? Dan kunnen we kijken wat was mis gegaan, En een oplossing kunnen vinden. Groetjes, Sushi Eight team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, leuk cadeautje gekregen voor de grote bestelling!! Zeker een aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben niet alles geleverd gekregen wat we besteld hadden.

Reactie van Sushi 8:Best gast, Mogen we contact met u opnemen? Dan kunnen we kijken wat was mis gegaan, En een oplossing kunnen vinden

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi's zijn top!!!!! Alleen gaat het bij/met de bestelling vaak iets niet goed. Deze keer was de extra soja saus er niet bij. Blijft toch een aanrader.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Verse smakelijke sushi!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd geleverd, echt genieten. Aanradertje 🙂

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker bij Sushi-eight. Zat een klein foutje in mijn bestelling, ik kreeg namelijk de loempia's ipv de ebi fry. Maar loempia's waren ook net zo lekker! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi 8:Best gast, Kunt u contact opnemen met ons? We maken nog goed voor u!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi gegeten. En het stond precies op tijd klaar voor het afhalen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is uitstekend, maakte mijn verjaardag perfect! Alleen jammer dat ik een sausje miste haha

Reactie van Sushi 8:Best gast, Gefeliciteerd nog met uw verjaardag! We zullen de bijhorende sauzen extra opletten . Groetjes

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e x besteld Helaas weer geen sauzen bij onze warme snacks. Heel jammer. Willen graag ondernemers in de buurt steunen maar weet niet of dat zo wel blijft gaan. Als 2 van de 2 geplaatste en bezorgde bestellingen niet compleet zijn. Na bellen willen ze de sauzen wel Nabrengen maar dan zijn de snacks koud. Dus afgewezen.

Reactie van Sushi 8:Best gast, We hebben de jongen/meisje die sauzen en Tassen moeten klaar maken aangesproken. Voor u geval, kunt u een opmerking zetten voor uw volgende bestelling? Dan letten we extra op . Groetje, Sushi Eight team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en thuisbezorgd. Super lekker!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi 8:Zo hoor het. We proberen onze best doen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Studenten box gehad , was heerlijk met 3 sousjes , top

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi; mooi op tijd gereed.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Prima op tijd bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi 8:Best gast, Bedank voor uw beoordeling. Groetjes

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste x besteld.. Was heerlijk ...goede service

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er keurig uit en was erg lekker!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijke sushi en strak op tijd geleverd. met name de zalm is top

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was bijna 45 minuten te laat (nadat er wel gebeld was dat het een kwartier later werd) helaas stond de bestelling waarschijnlijk wel op tijd klaar want alles wat warm moest zijn was koud. De sushi was wel weer lekker

Reactie van Sushi 8:beste gast, we bereiden onze gerechten altijd vers, ongeacht de tijdstip dat wordt besteld. Dat kan dat u iets verderop woont en onze bezorger op dat moment druk had. Vaak moeten de bezorger met 2-3 bestellingen onderweg zijn. Als de bestelling als laast bezorgd is, kan dat de gefrituurd product iets is afgekoeld. Onze excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Goed van smaak, mooi opgemaakt.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereide sushi en mooi op tijd bezorgd!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site om te bestellen. De sushi was heerlijk. En de bestelling kwam precies op de afgesproken tijd! Voor herhaling vatbaar.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op tijd bezorgd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! Alleen jammer dat de sauzen vergeten waren van de warme gerechten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Perfect op tijd bezorgd en alles is vers en mooi verzorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2020 afgesloten met heerlijke verse, smakelijke sushi. Wij komen ook in 2021 zeker weer opnieuw bij Sushi 8 Heeze.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super vers zeker voor herhaling vatbaar

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, optijd klaar en het belangrijkste..... heerlijk gegeten. voldeed voldedig aan de verwachting

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en goed verzorgd

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk👌🏻

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte prijs kwaliteit verhouding helaas..

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat goed optijd en goede kwaliteit sushi! Een aanrader!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lastig dat er geen e-mailadres beschikbaar is om iets door te geven/aan te passen. Wel vriendelijk telefonisch contact. Bevestiging van de bestelling werd door systeem fout weergegeven. Levering moet nog gebeuren. Uit ervaring weet ik dat het heel lekker is!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer harstikke lekker en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoe makkelijk en lekker kan het zijn...! Betalen met Ideal en 30min later staat het op tafel. Heerlijk......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we tegen sluitingstijd minder kwaliteit sushi krijgen. Het was geen lekkere sushi. Helaas...

Reactie van Sushi 8:beste gast, we bereiden onze gerechten altijd vers, ongeacht de tijdstip dat wordt besteld. en trouwens, als de bestelling laat besteld is, wordt zeker echt vers gemaakt, want de vooraden dan is helemaal op na de spitsuren. groetjes

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, bestelling was op tijd klaar

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, mooi op tijd klaar, netjes verpakt, heerlijk! Toppertje.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk, we hebben weer genoten!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooie speciale rollen. We hadden de quality time box, echt een aanrader 😋

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top! De bestelling stond mooi op tijd klaar en alles was heerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig lekker, vers en de levering op de afgesproken tijd. Ook nog een leuke wens op de tas geschreven. Gaan we zeker vaker doen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke december box besteld. Sushi was lekker. Bestelling op optijd bezorgd

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond 2 december boxen besteld. Sushi was heerlijk!! Levering volgens afspraak, keurig bezorgd. Dankjewel 👍

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen wachttijd bij afhalen door direct betalen. Uitstekende kwaliteit van de producten. We komen zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Super vriendelijk en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Netjes op tijd bezorgd😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Precies op tijd bezorgt. Graag weer.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi op tijd en smaakte verrukkelijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi’s en perfect op tijd volgens afspraak bezorgd. Top service!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was top.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi optijd alleen toen we alles op tafel zetten kwamen we erachter dat we wat mistte. Dit is al voor de 2e keer. We hebben ze gebeld en kwamen het wel netjes brengen maar dat vind ik wel erg jammer! Verder is de smaak goed!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd. Ga zo door.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en hele lekkere sushi en sashimi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! 👌🏻 Tot snel!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers en smakelijk klaargemaakt👍

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorg en goede kwaliteit sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de sushi is super goed. Helaas moet ik iedere keer bij afhalen 10 min wachten. Ook is er bezuinigd op de soya saus en de wasabi. Bij het online bestellen krijg ik alleen de keuze om via ideal of creditcard te betalen. Als ik met ideal wil betalen moet ik daar 0,25 cent voor betalen, wat natuurlijk niet veel is. Maat ik zou dan liever per pin willen betalen wat voorheen wel gewoon kon, zodat er niet nog eens extra kosten bij komen.

Reactie van Sushi 8:Best gast, ivm coronabeleid willen we zo min mogelijk contact hebben. daarom hebben we die opties uitgezet. Onze excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, nette levering, keurig op tijd... TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op tijd bezorgd!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker, ik had n bestelling geplaatst om op te halen maar was veel te vroeg, zijn meteen met mijn bestelling begonnen maar wil ook zeggen dat t super vers is!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Tipje: doe de sushi van vlees niet in de zelfde verpakking als de sushi met vis, Bestel zeker nog eens

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd klaar,smaakte prima alleen jammer dat de spicy mayonaise die 2x besteld was er niet bij zat.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super! Niks op aan te merken!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! En bedankt voor de gratis toevoeging!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker. Warme producten zijn ook lekker, maar zaten gewoon in een papieren tasje dus waren al afgekoeld. Zouden ze beter in aluminium folie wikkelen. Bezorging was precies op afgesproken tijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten. Zeer goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi mogen eten 🥰Wat fijn dat jullie in Heeze zitten.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Reactie van Sushi 8:Best gast, u bent vergeten sterren kiezen. TOP en toch 0 ster is toch raar!?

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2x besteld. Heerlijke sushi. Maar wel discussie gehad over geleverde aantallen die de eerste keer niet klopte en tweede keer over prijs die niet klopte. Bij de eerste keer was de kip verbrand en bij de tweede keer waren de garnalen niet meer warm.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi verzorgd en heel erg lekker. Top!!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en alles stond netjes klaar,wij waren zeer tevreden

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker! Ook niks te klagen over een bezorging. Heel tevreden!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was erg lekker MAAR werd pas na een uur en 15 minuten bezorgd!! Het was ook gewoon koud...opgewarmd in magnetron (wings,ebi garnalen etc) en smaakte wel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima, maar zoals eerder ook al, moest ik behoorlijk lang wachten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen miste ik de Chili saus bij de loempia’s hopelijk zit die er de eerst volgende keer wel bij verder niks te klagen en was het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te laat

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna een uur moeten wachten bij afhalen bestelling. Bij thuiskomst bleek de helft te missen! Verder wel lekker

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer,zeker niet de laatste keer. Het was top. Absoluut een aanrader!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit van het eten zijn we tevreden. De bezorging laat te wensen over. Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst, beide keren erg laat (1e keer ruim anderhalf uur) en late communicatie hierover. Vanavond een halfuur te laat, maar dat werd pas rond de initiële bezorgtijd gecommuniceerd. Leuk dat je een bezorgtijd kunt kiezen, maar zorg dan dat je het ook bezorgd rond die tijd. Een optie is dat een bezorgtijd niet meer te kiezen is, als het rond die tijd al vol zit. Het excuus wat ongetwijfeld hieronder komt te staan..dat het op een druk moment was, is natuurlijk niet te accepteren. Als je het weet, regel het dan ook goed. Na een maand open mag je hopen dat hier verbetering in zit.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam mijn bestelling later dan de op de website aangegeven tijd. 20 minuten later voor een bestelling van voor 18.00 besteld. Wel netjes over gebeld door jullie. Toch jammer, dat je de tijd op de website niet waar kan maken. En voor de tijd van aflevering bellen en niet op de gehoopte tijd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Niet te vergelijken met andere sushi bezorging. Steekt er ver bovenuit. Alsof je in een restaurant zit

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde product bij de bestelling. Rauw product ipv gegrild Maar na tel contact wilden ze het juiste na brengen. Nu gekozen dat het bij de volgende bestelling wordt opgelost.

Reactie van Sushi 8:Beste gast, onze excuses. We komen onze beloof zeker na.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere sushi en netjes op tijd bezorgd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam uiteindelijk 2 uur te laat. Na een uur wachten sprak ik ze telefonisch en kreeg ik te horen dat dat wel vaker was in het weekend.. niet echt wat ik wilde horen, ik heb ze gevraagd om geen tijdblokken aan te geven op de site als je dat niet waar kan maken

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi's waren heerlijk maar door de te late bezorging waren de Japanse garnalen koud. We hadden om 18.00 uur gevraagd en de bezorger kwam pas om 18.50 uur aan de deur. Terwijl we om 18.15 uur een berichtje kregen dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en keurig op tijd door vriendelijke jongedame geleverd. Sashimi was helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed en lekker, echter afhaaltijdstip klopte niet, de gerechten waren 15 minuten later klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.00u besteld om te laten bezorgen voor 18.00u en om 17.57u geleverd. Prima dus. Het eten was ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een bestelling 3 uur voor het aflevermoment ontvingen wij de bestelling 40 minuten na de afgesproken tijd. Toen wij na 15 min vertraging zelf contact opnamen kreeg ik een ongeïnteresseerde dame aan de lijn waar nog net een soort van sorry van af kon. Een 1ste kennismaking die wij ons echt anders hadden voorgesteld, jammer aangezien het hier om een relatief nieuwe sushi aanbieder in de regio gaat. Vertraging kan echt gebeuren maar informeer je klant dan even!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héél lekker, maar wel jammer dat het 1 uur en 15 minuten later kwam dan van te voren besteld. Daardoor was het wel erg laat. Wel iets extra's bij gekregen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten maar wederom te laat...

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was buitengewoon lekker, alleen door de langzame bezorging (2 uur en 20 minuten) waren de warme gerechten inmiddels koud en het is jammer dat de gyoza’s gefrituurd zijn en niet gebakken en gestoomd. Dat er gebeld wordt dat het 20 minuten later is, dat kan, maar dan moet het vervolgens geen uur en 25 minuten worden!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 40 minuten te laat en koud eten. Jammer. Sushi smaakte wel goed.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S ochtends bestelling geplaatst voor 19u s avonds (bezorging). Om 19.40u nog niets ontvangen en telefonisch geen gehoor (Lebara voicemail), toen maar naar filiaal gereden, waar totale chaos heerste. 3 jonge meiden in de bediening die geen overzicht hadden en alleen maar zeiden dat ‘het in het weekend altijd heel druk is’. Ook konden ze mijn bestelling überhaupt pas na een kwartier vinden. Toen dat eenmaal was gebeurd gingen de sushimakers gelukkig direct aan de slag met de bestelling (we kregen er ter compensatie gratis mini loempia’s en een 2e portie edamame bij). Weer 10 minuten later kon ik de bestelling gelukkig meenemen. De sushi zelf smaakte overigens heerlijk, was heerlijk vers...

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend slechte ervaring vanavond. Om 18.20 zou de sushi er zijn. In eerste instantie werden we gebeld door sushi Eight dat het twintig minuten later zou worden, na een half uur zelf gebeld, de vrouw aan de telefoon gaf aan dat ze dacht en hoopte dat de bezorger onderweg was. Na weer 20 minuten nog eens gebeld, stond de telefoon uit. Wij dachten na meer dan een uur wachten en geen mogelijkheid tot contact niet dat we nog eten zouden krijgen en hebben friet gehaald. In de tussentijd, 1 uur en 15 minuten later, werd de sushi bezorgd. De ebi tempura was koud en zompig en als kado zaten er nog 8 koude loempiaatjes bij (op het zakje stond kado). Al met al ontzettend ontevreden en teleurgesteld.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, en staat altijd perfect optijd klaar voor afhalen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest een kwartier wachten bij het afhalen. De zalm sashimi was heerlijk, maar de plakken waren te dik. De Californische rolllerk oud.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk, verrassend en super vers. Jammer dat het ophalen chaotisch en te laat was.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar er mag iets meer garnering aan de buitenkant zitten bv California roll de oranje eitjes en dan bij alle andere de desbetreffende garnering

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eight bowls gehad! Zeker een aanrader! Bezorging prima op tijd!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je voor 40 euro komen ze dik maar dan ook dik een half uur te laat , bestel hier nooit meer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed geregeld, en het was goed en lekker

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd. Werd een half uurtje na de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en precies op de afgesproken tijd stond het klaar! Aanwinst voor Heeze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging was iets later dan gepland, maar ze belde netjes even van tevoren dat het iets later werd en toen werd het wel op afgesproken tijd bezorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Mooie porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was blij om te zien op jullie folder dat het mogelijk is om de veggie box ook vegan te bestellen. Ik zag deze optie er alleen op de site niet bijstaan dus daarom had ik ervoor gebeld. Toen werd er tegen me gezegd dat ik het makkelijker op de site kon bestellen en er dan in de opmerkingen bij kon zetten dat ik m vegan wilde, dus dat heb ik gedaan. De box werd bezorgd, alleen helaas niet vegan, alhoewel ik op mijn bonnetje mijn eigen opmerking nog wel kon zien staan. Er zal dus ergens iets mis zijn gegaan. Ik heb toen gebeld en toen werd er tegen me gezegd dat het bonnetje nog een keer uitgedraaid zou worden en dat het opgelost zou worden. Ik ging er toen dus vanuit dat het geregeld zou worden en was aan het wachten op een nieuwe bezorging. 45 min later werd ik helaas nog een keer gebeld met de opmerking dat de veggie box gewoon veggie was. Toen heb ik uigelegd dat de box wel veggie was, maar niet vegan zoals ik gevraagd had en er dus wel kaas en ei bij zat wat ik niet eet. Toen werd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was verrukuluk maar de tijd die uitliep vab afhaaltijd was meer dan 3 kwartier, dus mijn gast zat wel erg lang alleen!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten , siuper lekker !!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Zeker een aanrader. Het eten kwam wat later dan gevraagd ivm drukte, maar het was erg netjes dat er daarover gebeld werd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sushi door de bezorging flink door elkaar geschut. Ook vonden we het jammer dat de sushi in een te klein bakje bij elkaar zat. Dit was vorige keer totaal anders.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk maar zorg dat op afgesproken tijd klaar is om.sf te halen ,heel voornaam

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg tevreden! goede kwaliteit lekker vers heerlijke sushi zeker een aanrader om te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi! Stond netjes op tijd klaar. Binnenkort weer eens.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers Nadat ik er achter kwam dat mijn bestelling niet compleet was , netjes opgelost doordat het super snel werd na bezorgd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!! Sushi was genoeg en goed!! Fijn om dit nu eindelijk in eigen dorp te hebben

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en stipt op tijd bezorgd 😇

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd, maar we vonden het wel jammer dat de sushi zo uit de koelkast leek te zijn gekomen. De volgende keer hopen we weer warme sushi te krijgen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Gevarieerde schotel, en ruim voldoende. Netjes op tijd bezorgd

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk Sushi in Heeze!!!! En het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!,! Was heel erg lekker. Wel jammer dat jullie niet in Geldrop bezorgen. Misschien iets om over na te denken!?

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was verrukkelijk, we hadden gevarieerde sushi en sashimi en ‘t smaakte erg lekker. Het was ‘t half uur langer wachten zeker waard!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kon ik op tijd afhalen. Sushi was heerlijk. Prijs-kwaliteit verhouding was naar tevredenheid. Bij de order zat ook standaard gember, wasabi, stokjes en voldoende sojasaus.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en gevarieerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het. En precies op de afgesproken tijd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi Vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe afhaal zaak, sinds een week of 3 open, sushi was goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd op de minuut nauwkeurig bezorgd! De sushi was heerlijk vers, zeker voor herhaling vatbaar 😄

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi gegeten vanavond. Vooral de pokebowl crispy chicken vonden we lekker. Hoop dat we in de toekomst ook nog de bijgerechten (chicken wings etc) kunnen gaan bestellen, maar zeker een aanrader 👍🏻 Bezorgster ook erg vriendelijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en vers. Jammer van de extra’s die erbij besteld moeten worden om de sushi’s te kunnen bestellen: de onzin van sticks, soja e .d. Dat hebben jullie niet nodig en geeft een negatief imago

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En mooi op tijd!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kregen we boontjes in plaats van de bestelde zeewiersalade, maar het was alsnog erg lekker!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eight bowl met tonijn en extra zalm besteld. Maar geen zalm in of bij de bowl aanwezig helaas. Verder wel lekker!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer aan te bevelen! Mooie grote porties en stuk voor stuk heerlijk!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi en het stond precies op de afgesproken tijd klaar

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Mooie porties. Voor herhaling vatbaar.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker !

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkker gegeten, met een cadeautje voor Mn verjaardag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super verse sushi. Netjes verpakt en makkelijk op te halen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 3 kwartier te laat. Was van tevoren niet gecommuniceerd. Ook werden we een uur nadat we een bestelling gedaan hadden pas op de hoogte dat er een product op was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede gevulde en lekkere sushi

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging eenvoudig via de website (jammer dat je niet een dag van te voren kan bestellen). De levering was netjes en op tijd. Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen vrijdag hebben wij Sushi besteld. De sushi was echt heel lekker maar de levertijd echt rampzalig. We hebben zeker 2 uur gewacht en hadden uiteindelijk ons eten pas om 20.45u. Ik had direct na bestellen al gebeld om te vragen of het echt zo lang duurde (20.20u stond in de mail) en jullie gingen je best doen om eerder te bezorgen. Om 20.30u heb ik nogmaals gebeld omdat we nog niets hadden ontvangen maar toen kreeg ik voicemail. Ik vind het erg vervelend dat niet van tevoren wordt aangegeven dat het zo ontzettend lang duurt want dan hadden wij niet besteld. We hadden wel netjes wat mini loempia's als extra maar mochten we nog een volgende keer bestellen dan zou het prettig zijn als op de site/tijdens het bestellen aan wordt gegeven dat je 2 uur op je eten moet wachten. Zodat je kunt kiezen of je dit wilt of niet. Hopelijk gaat het de volgende keer qua levertijd beter! De bezorgjongen was overigens heel netjes en correct! Voor hem wel 5 sterren ;). Groetjes, Marcella

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang voordat het bezorgd eerst maar het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging kwam wel bijna een uur te laat terwijl er vanmiddag al was besteld. Er werd wel netjes gebeld dat ze later kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging veelste laat, heb een uur langer moeten wachten dan het tijdstip waarop ik het graag bezorgd had willen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al 2x besteld, 1x 1,5 uur te laat bezorgd en 1x 1 uur te laat bezorgd. Ook zaten er andere ingrediënten in de sushi dan op de website vermeld stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Heeze! Goede kwaliteit en lekker. Wij vinden dat er wel veel sushi op staat met sauzen en/of iets gefrituurd, wij houden zelf meer van “gezonde” sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voedsel. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de goede kwaliteit sushi die keurig op tijd werd bezorgd. De menukaart geeft bij Nigiri Sushi de keuzes aan met een enkel stuk. Bij de geelvinmakreel zijn er echter twee stukken getoond voor de prijs van €2,00. Dit blijkt niet correct omdat er maar een enkel stuk werd geleverd voor twee Euro. Ik hoop dat dit aangepast kan worden.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, vriendelijk en heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was mooi op tijd klaar, en heerlijke sushi , voor herhaling vatbaat.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi, ook mijn gasten vonden het zeer smakelijke sushi en voor herhaling vatbaar!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Heeze. Heerlijk was het.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Helaas niet de bestelde surf&turf roll ontvangen, maar de carpaccio roll. (Die we minder lekker vonden...) Maar om nu tijdens het eten weer terug te rijden om hem om te ruilen...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers gemaakte sushi, voor een stevige prijs.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Komen zeker terug! En dat het lekker is zie je wel aan de drukte! En ja dan kan er ook wel eens iets mis gaan. Jammer dat andere klanten dan niet iets meer geduld hebben. Wij zijn blij met verse én lekkere Sushi in ons dorp!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.55 besteld. Verwachte levertijd na 55 minuten... 20.45...bestelling gecancelled.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd laat bezorgd, maar is hier pas open en erg druk, dus alle begrip.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur gewacht op de bezorging. Ik zou volgens bezorgster flinke kortingscode krijgen als excuus voor lange wachten, nog niets mogen ontvangen. Vervolgens kreeg ik krab in mijn VEGGIE bowl. Gezelschap lust absoluut geen krab en de smaak was in de bowl getrokken. Overige Sushi was prima kwaliteit. Over het algemeen telleurgesteld (je weet wat honger met je mood doet 😉)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk vers, op tijd bezorgd, aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er op de afgesproken tijd! En erg lekker zeker een aanrader en ga binnenkort zeker nog is bestellen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heel goed, echt lekker. De stevigheid van de sushi was wat minder, zeker niet slecht maar de sushi viel iets te snel uit elkaar.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij willen meer producten proeven voor we een oordeel geven.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd! We komen zeker nog terug.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Persoonlijk vond ik de sushibowl naar verhouding veel rijst en weinig groenten bevatten. Zeker voor de prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorme lekkere sushi! Heerlijk gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heerlijk dat er een sushitent in Heeze is gekomen! We hebben meteen besteld en het hele gezin vond de kwaliteit super. De rijst was lekker plakkerig en niet droog. De vis vers en zeer smakelijk. Alle sushi was goed gevuld en vol van smaak. De bezorging was keurig op tijd en het was onze favoriete bezorger op de scooter. We hopen nog vaak van jullie sushi te genieten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 uur moeten wachten op de bezorging, veel te lang dus en reden voor ons om hier niet vaker te bestellen. Sushi was wel lekker.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten erg lang wachten (2 uur!) op onze bestelling. Er is na 1,5 uur wel gebeld dat er ‘wat’ vertraging was. Hopelijk blijft dit niet zo.. Sushi was lekker

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was warm en de loempia waren koud, geen mail ontvangen dat de tijd was veranderd. Slecht afhaalpunt, man achter de kassa was met teveel dingen bezig.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit sushi! Heerlijk!! Bezorging vriendelijk en precies op het afgesproken tijdstip.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Logistiek en daardoor wachttijd een drama. Had via site om 2 uur besteld en betaald voor een bestelling om 6 uur. Hoe makkelijk kan je het maken. Kon na 3 kwartier wachten met mijn bestelling naar huis. Klanten die na 6 uur hadden besteld kregen de sushi eerder.. beetje moeilijk te begrijpen...

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar wel lang moeten wachten ondanks erg op tijd besteld

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super! Helaas wel heel lang moeten wachten op ons eten maar, toen het gebracht werd werden we verrast met een kadootje! Super leuk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18.00 besteld, en konden bezorgtijd van 19.00 op de website aangeven. Meteen kregen we een mail met daarin aangegeven dat de bestelling om 19.30 bezorgd zou worden. Helaas was dit pas rond 21.15! De extra hapjes die we kregen, het lekkere eten en het feit dat ze net pas open zijn in Heeze, maakte het vandaag wel goed. Maar we gaan er vanuit dat ze de volgende keer op tijd bezorgen!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste week van Shushi 8 in Heeze en dat lijkt te merken. Besteld per internet een aantal uur van te voren. Bij ophalen bleek bestelling nog niet klaar. Uiteindelijk 45 minuten moeten wachten. Alles super vers klaargemaakt dus maar wel erg vervelend. Balans tussen keukencapaciteit en hoeveelheid bestellingen klopt dus nog niet. Sushi waren lekker alhoewel de sushi met zoete tofu, paddestoel bevatte . Overall goede sushi maar bestelervaring nodigt nog niet direct uit tot opnieuw bestellen. Hopelijk loopt dat over een tijdje beter.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets te laat. Maar heerlijke verse sushi. Ga ik zeker nog een keer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veertig minuten te laat

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker en vers!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, niet top.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, netjes op tijd, mooi opgemaakt. We gaan vaker bestellen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Bezorging op tijd, en netjes mbt corona. Een aanrader.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat we eindelijk Sushi in Heeze konden bestellen en laten bezorgen, bestelden we zaterdagavond 17 oktober om 18.45 uur een portie voor 2 personen. We kozen voor de vroegst mogelijke bezorgtijd 20.00 uur. Vervolgens ontving ik een mail met bevestiging van de bezorgtijd 20.00 uur. Vlak daarna volgde een mail waarin stond dat de bezorger om 20.30 uur zou komen ..... Dat vonden we al raar en niet netjes maar omdat we ons verheugden op sushi, wachten we geduldig tot 20.30 uur. Om 20.30 uur geen bezorger, om 21.00 uur nog niets .... Toen was ons geduld op en zijn we naar Sushi Eight gegaan om ons geld terug te vragen. Daar aangekomen bleek het enorm druk en leken ze het allesbehalve onder controle te hebben. Onze bestelling was nog niet in de maak maar toen we aangaven ons geld liever terug te willen, werd de bestelde sushi meteen gemaakt. Om het goed te maken kregen we er een portie edamame en ebi fry bij. De kwaliteit van de sushi was goed maar de bezorging liet te wensen over. Hop

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

wat veel rijst, nogal eenvormig. Wel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk eten en op tijd gebracht. Zalm in de bowl mag wel wat meer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

helemaal prima en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb de openingsaktie gekocht was erg lekker door de speciale korting klopte de prijs ook wat beter. Normale prijs vind ik aan de hoge kant!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Goede kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn net gestart (2e dag) dus nog wat opstartproblemen waardoor de bezorging erg laat was. Geen probleem maar goed om rekening mee te houden.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste dag open en de sushi was erg lekker en mooi gepresenteerd. Doordat het onverwacht druk was, kwam de bestelling ruim een uur later dan afgesproken. De bezorger heeft hiervoor wel zijn excuses aangeboden. De sushi maakte gelukkig het wachten waard!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! De rijst en vulling was erg smaakvol, de nori was wel wat slap/plakkerig. Maar overall goed!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten, maar dan thuis. Onze bestelling werd tijdig aan huis afgeleverd. Daarna hebben wij volop genoten van de diverse sushi’s. Deze waren van een uitstekende kwaliteit en heerlijk van smaak. Wij zijn erg benieuwd naar de andere producten van ‘deze keuken’.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en goed van formaat. En keurig optijd bezorgd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had tijdig een waarschuwing gewaardeerd dat het 2u30 minuten ging duren. Dan had ik kunnen annuleren en een alternatief kunnen zoeken. Daarnaast was de sushi een 6. Net iets beter dan all you can eat, maar minder dan sushipoint of oriental greenhouse. Terwijl de prijs gelijkaardig of hoger is. De soja had een vreemde smaak, of beter gezegd geen smaak. We hebben dan maar onze eigen sojasaus gebruikt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:30 besteld om geleverd te worden om 19:30. Bericht gekregen dat dit niet ging lukken en rond 20:10 bezorgd zou worden. Na vele malen bellen en iedere keer "Het wordt z.s.m. geleverd" te moeten aanhoren is het uiteindelijk om 21:35 bezorgd. We kregen wel extra gratis eten ter compensatie, alleen waren ze helaas de standaard sojasaus, wasabi en gember vergeten... Ik raad aan om het op te halen en niet te laten bezorgen. Het eten zelf was wel lekker.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede, smakelijke sushi. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, goed verzorgde sushi. Echt een aanwinst voor Heeze!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op afgesproken tijd geleverd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alle sushi zoals op de foto zaten erbij. Maar wel lekker vers en goed van smaak.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi formaat sushi. Heerlijk smaak. En niet te duur

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling meer dan een half uur te laat. Hopelijk volgende keer beter! Verder was het eten heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel kunnen bestellen, snel bezorgd. Sushi was erg lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's waren echt heerlijk, alleen jammer dat we niet genoeg sojasaus hadden . Ook hadden we wings besteld, maar hier zijn we over gebeld dat er nog geen warme gerechtjes konden worden gemaakt. Afgesproken dat we hiervoor in de plaats sushi carpaccio zouden krijgen. Alleen zijn die wel goedkoper dan de wings en we hadden dus al betaald via Ideal. Over het prijsverschil werd niet gesproken, dat vonden we wel jammer.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk opstartproblemen! Bestelling kwam ruim een uur te laat ondanks we ruim op tijd besteld hadden. Salmon lovers was incompleet en aangevuld met tuna maki en zalm sashimi niet geleverd. In plaats daarvan nigiri gekregen die we bewust nooit bestellen! Uiteindelijk toch nog lekker gegeten, maar we wachten even met een volgende bestelling totdat de opstartproblemen zijn verholpen. Succes!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Lekkere sushi. Echt een kadootje

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!! Helaas wat langer moeten wachten maar het was de openingsdag dus is te begrijpen, werd ook netjes opgelost! Zeker een aanrader 👍🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lang moeten wachten op onze bestelling! Uiteindelijk 1 uur later na al een latere bezorgtijd te hebben gekregen naar jullie toe gereden. Mensen die daar naartoe komen hadden het eten eerder dan de mensen die al op tijd besteld hadden.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Wel later klaar als verwacht. Maar tijdens het wachten lekkere tempura garnaal gekregen. In ieder geval voor herhaling vatbaar.