Beoordelingen van Sushi 8 Heeze

Recente recensies van Sushi 8 Heeze

4 sterren na 36 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, netjes op tijd, mooi opgemaakt. We gaan vaker bestellen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Bezorging op tijd, en netjes mbt corona. Een aanrader.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat we eindelijk Sushi in Heeze konden bestellen en laten bezorgen, bestelden we zaterdagavond 17 oktober om 18.45 uur een portie voor 2 personen. We kozen voor de vroegst mogelijke bezorgtijd 20.00 uur. Vervolgens ontving ik een mail met bevestiging van de bezorgtijd 20.00 uur. Vlak daarna volgde een mail waarin stond dat de bezorger om 20.30 uur zou komen ..... Dat vonden we al raar en niet netjes maar omdat we ons verheugden op sushi, wachten we geduldig tot 20.30 uur. Om 20.30 uur geen bezorger, om 21.00 uur nog niets .... Toen was ons geduld op en zijn we naar Sushi Eight gegaan om ons geld terug te vragen. Daar aangekomen bleek het enorm druk en leken ze het allesbehalve onder controle te hebben. Onze bestelling was nog niet in de maak maar toen we aangaven ons geld liever terug te willen, werd de bestelde sushi meteen gemaakt. Om het goed te maken kregen we er een portie edamame en ebi fry bij. De kwaliteit van de sushi was goed maar de bezorging liet te wensen over. Hop

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

wat veel rijst, nogal eenvormig. Wel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk eten en op tijd gebracht. Zalm in de bowl mag wel wat meer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

helemaal prima en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb de openingsaktie gekocht was erg lekker door de speciale korting klopte de prijs ook wat beter. Normale prijs vind ik aan de hoge kant!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Goede kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn net gestart (2e dag) dus nog wat opstartproblemen waardoor de bezorging erg laat was. Geen probleem maar goed om rekening mee te houden.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste dag open en de sushi was erg lekker en mooi gepresenteerd. Doordat het onverwacht druk was, kwam de bestelling ruim een uur later dan afgesproken. De bezorger heeft hiervoor wel zijn excuses aangeboden. De sushi maakte gelukkig het wachten waard!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! De rijst en vulling was erg smaakvol, de nori was wel wat slap/plakkerig. Maar overall goed!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten, maar dan thuis. Onze bestelling werd tijdig aan huis afgeleverd. Daarna hebben wij volop genoten van de diverse sushi’s. Deze waren van een uitstekende kwaliteit en heerlijk van smaak. Wij zijn erg benieuwd naar de andere producten van ‘deze keuken’.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en goed van formaat. En keurig optijd bezorgd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had tijdig een waarschuwing gewaardeerd dat het 2u30 minuten ging duren. Dan had ik kunnen annuleren en een alternatief kunnen zoeken. Daarnaast was de sushi een 6. Net iets beter dan all you can eat, maar minder dan sushipoint of oriental greenhouse. Terwijl de prijs gelijkaardig of hoger is. De soja had een vreemde smaak, of beter gezegd geen smaak. We hebben dan maar onze eigen sojasaus gebruikt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:30 besteld om geleverd te worden om 19:30. Bericht gekregen dat dit niet ging lukken en rond 20:10 bezorgd zou worden. Na vele malen bellen en iedere keer "Het wordt z.s.m. geleverd" te moeten aanhoren is het uiteindelijk om 21:35 bezorgd. We kregen wel extra gratis eten ter compensatie, alleen waren ze helaas de standaard sojasaus, wasabi en gember vergeten... Ik raad aan om het op te halen en niet te laten bezorgen. Het eten zelf was wel lekker.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede, smakelijke sushi. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, goed verzorgde sushi. Echt een aanwinst voor Heeze!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op afgesproken tijd geleverd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alle sushi zoals op de foto zaten erbij. Maar wel lekker vers en goed van smaak.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi formaat sushi. Heerlijk smaak. En niet te duur

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling meer dan een half uur te laat. Hopelijk volgende keer beter! Verder was het eten heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel kunnen bestellen, snel bezorgd. Sushi was erg lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's waren echt heerlijk, alleen jammer dat we niet genoeg sojasaus hadden . Ook hadden we wings besteld, maar hier zijn we over gebeld dat er nog geen warme gerechtjes konden worden gemaakt. Afgesproken dat we hiervoor in de plaats sushi carpaccio zouden krijgen. Alleen zijn die wel goedkoper dan de wings en we hadden dus al betaald via Ideal. Over het prijsverschil werd niet gesproken, dat vonden we wel jammer.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk opstartproblemen! Bestelling kwam ruim een uur te laat ondanks we ruim op tijd besteld hadden. Salmon lovers was incompleet en aangevuld met tuna maki en zalm sashimi niet geleverd. In plaats daarvan nigiri gekregen die we bewust nooit bestellen! Uiteindelijk toch nog lekker gegeten, maar we wachten even met een volgende bestelling totdat de opstartproblemen zijn verholpen. Succes!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Lekkere sushi. Echt een kadootje

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!! Helaas wat langer moeten wachten maar het was de openingsdag dus is te begrijpen, werd ook netjes opgelost! Zeker een aanrader 👍🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lang moeten wachten op onze bestelling! Uiteindelijk 1 uur later na al een latere bezorgtijd te hebben gekregen naar jullie toe gereden. Mensen die daar naartoe komen hadden het eten eerder dan de mensen die al op tijd besteld hadden.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Wel later klaar als verwacht. Maar tijdens het wachten lekkere tempura garnaal gekregen. In ieder geval voor herhaling vatbaar.